22 d’abr. 2012

OLD STARS 2012


EL BARÇA REVALIDA EL TÍTOL ACONSSEGUIT EL 2010

Aquest cap de setmana, 21 i 22 d’abril, el “clàssic” de futbol entre el Barça i Real Madrid i el Gran Premi de Barehim de Formula 1 han vist eclipsat el seu protagonisme mediàtic per la celebració a la Ciutat Esportiva de Blanes de la 6ª edició del TORNEIG INTERNACIONAL OLD STARS d’hoquei patins de veterans.


El torneig, que es celebra de forma bianual, ha acollit a quatre equips catalans i quatre de forans, que s’han enfrontat en un sistema de creuaments que cal saber àlgebra avançada per entendre-ho, en tres sessions durant el dissabte i el diumenge. La final, que a diferència de la resta de partits, s’ha disputat a la Pista Vermella, l’han jugat els dos favorits: el club organitzador, el FC Cuatro Vientos, i el campió de la passada edició, el FC Barcelona, que ha acabat revalidant el títol.

Foto de família dels protagonistes de la gran final

Els blaugranes s’han imposat a la final per 5-3 en un partit de videoteca, dels millors que s’han vist darrerament a Blanes, ple d’emoció, intensitat i hoquei d’alt nivell per part dels dos equips. El Barça ha aconseguit trencar un inici molt igualat avançant-se per 2-0 a inicis de la segona part, però en un final de partit espectacular on els hi hagi, el Cuatro Vientos a empatat a 2 provocant el deliri de la nombrosa concentració d’aficionats locals presents. Gaby Cairo ha tornat a avançar als barcelonistes 3-2, però a manca de 10 segons Salva Gutièrrez ha fet l’empat a 3, donant pas a una pròrroga de 5 minuts. En el temps extra, 2 gols de Miquel Plaza han sentenciat el partit, donant el títol al Barça.

El 3-3 fet per Salva Gutièrrez, moment més apoteòsic de la final.

La resta de partits anteriors, jugats a la Pista Blava, en mig d’un gran ambient i un clima d’esportivitat i camaraderia, han deixat reguitzells de bon hoquei, jugat de forma molt directa i dinàmica –en els partits de veterans no s’atura el cronòmetre-, i han servit de bona excusa per tornar a veure en acció a mites de l’hoquei com Gaby Cairo, Joan Ayats, Enric Boixaderas, Josep Enric Torner, Miquel Calero, etc.... Cal destacar també el bon paper fet per el CD Urdaneta, de Bilbao, i el CP Fuengirola de Màlaga, classificats 3er i 4rt respectivament, que han acabat causant una bona impressió.

Instant d'un partit de la fase classificatòria

La classificació final ha estat:

1er - FC Barcelona
2on - FC Cuatro Vientos
3er – CD Urdaneta (Euskadi)
4rt – CP Fuengirola (Andalusia)
5é – CP Voltregà
6é – CH Arenys de Munt
7é – CP Las Rozas (Madrid)
8é – Manchester RHC (Anglaterra)

Màxim golejador: Miquel Plaza (FC Barcelona) amb 11 gols
Porter menys golejat: Tino Martínez (FC Barcelona) amb 5 gols en 3 partits.

A KOPS D’STICK ha fet el seguiment del torneig i molt aviat publicarem un ampli reportatge.

El FC Barcelona, campió del V TORNEIG INTERNACIONAL OLD STARS