27 de set. 2011

ESPECIAL I TORNEIG TRIANGULAR DE VETRANS "FESTA MAJOR DE SANT CELONI 2011"


EL TORNEIG DEL BON ROTLLO

FITXA TÈCNICA:
Localitat: Sant Celoni, Vallés Oriental.
Data: 10 de setembre de 2011.
Ubicació: Pista 1 del Camp Municipal d’Esports. Passeig dels Esports, s/n, Sant Celoni.
Pista: Terratzo, de 40 x 20 m.
Aforament: 200 espectadors
Participants: CP Fuengirola, FCBeterans, CP Sant Celoni
Àrbitre: Benito Fernàndez

CRÒNICA:

El passat dissabte 10 de setembre, uns mesos desprès d’albergar la fase final de la Lliga Catalana de Veterans, la pista coberta del Camp Municipal d’Esports de Sant Celoni, tornava a ser l’escenari de l’hoquei de veterans. En aquest cas, del 1er torneig triangular amistós “FESTA MAJOR DE SANT CELONI”. Van prendre part de l’esdeveniment el CP Fuengirola, el FC Barcelona, i com a amfitrió, el CP Sant Celoni. Sota la mirada d’una quarantena llarga d’espectadors, l’arbitratge del col·legiat Benito Fernández, i en mig d’un gran ambient de camaraderia i esportivitat, es van començar a disputar els tres partits a partir de les 16:30 h.

La foto de família amb tots els participants
El CP Fuengirola va fer una gran demostració de les ganes i la passió que està posant per revifar l’hoquei al sud d’Espanya, arrossegant a una nombrosa expedició de jugadors i seguidors en un viatge de quasi mil quilometres moguts només per la il·lusió de poder tornar al CP Sant Celoni la visita que els vallesans li van fer el passat més de març, en el torneig de posada de llarg dels clubs d’hoquei patins de la localitat malaguenya. Tot i haver sortit derrotats clarament en els seus dos partits, els de la Costa del Sol van celebrar cada gol aconseguit com si fos una victòria, i es van endur com a principal premi el haver pogut enfrontar-se a  mítics exjugadors de l’hoquei mundial i viure una jornada hoqueística a Catalunya, La Meca de l’hoquei mundial.

El CP Sant Celoni, l’amfitrió, va fer servir el torneig com a banc de proves per acabar de perfilar la seva plantilla de cara a la propera temporada, que la jugarà en el Grup A de la Lliga Catalana de Veterans. A més, el partit estrella de la jornada, el que els enfrontava a l’actual campió, el Barça, tot i la derrota, va servir de baròmetre als vallesans per comparar el seu nivell amb el que podran trobar en la seva nova campanya en la màxima categoria de l’hoquei català de veterans. 

Pepe Serrano
Per la seva part, el FC Barcelona, va presentar-se amb un bon grapat de les seves estrelles, però va donar força minuts de joc als seus dos nous reforços per la propera temporada, Pepe Serrano i Miquel Plaza. Els blaugranes van fer valdre la seva condició de favorits i van guanyar amb autoritat els seus dos partits, proclamant-se campions del torneig.

Els resultats dels partits van ser:

FCBETERANS 12 - CP FUENGIROLA 5
CP SANT CELONI 1 – FCBETERANS 8
CP FUENGIROLA 5 – CP SANT CELONI 9

Un cop finalitzats els partits, i desprès de la entrega de premis i els discursos de rigor –on es va fer especial incís en agrair al CP Fuengirola el haber-se desplaçat fins a Sant Celoni per jugar el torneig-, per acabar la festa, i no podia ser d’una altra manera, es va fer un sopar de germanor en el mateix pavelló amb un voltant de setanta comensals, entre jugadors, amics i familiars, que va transcórrer de forma animada i distesa, tot amb la clara intenció de que el torneig pugui gaudir de continuïtat en els propers anys.

Gran sopar de germanor

ELS EQUIPS

FCBETERANS: Un autèntic “Dream Team” format per “velles glòries” blaugranes. És l’actual campió de la Lliga de Veterans Catalana, títol que ha aconseguit per segon any consecutiu. Amb l’absència d’alguna de les seves figures, el torneig servia de prova de foc per a que les seves noves incorporacions demostressin la seva integració al grup.
Uniforme: samarreta: blau-grana / pantalons: grana

Equip:
1- Jordi Tino Martínez (porter)
3- Lluís Segarra
4- Toni Rovira
6- Joan Torner
9- Miquel Plaza
10- Gaby Cairo
11- Xavi Segarra
X - Pepe Serrano

CP FUENGIROLA: Un dels clubs històrics de l’hoquei patins andalús. Refundat recentment, està fent una gran tasca per tornar a implantar i popularitzar l’hoquei a la seva localitat. Sense res a perdre i molt a guanyar, van arribar a Sant Celoni amb molta il·lusió i ganes de demostrar les seves progressions, i sobretot, d’aprendre i gaudir d’una gran experiència. Van participar en el torneig amb un combinat de jugadors dels seus dos equips: el CP Fuengirola Juventus i el CP Fuengirola Boliches.
Uniforme: samarreta: blau marí / pantalons: blau marí.

Equip:
10- Pedro Lucas Robles (porter)
3- Fco. Javier Monje
4- Manuel Jesús Domínguez
5- Fco. Javier Fernández
6- Juan Carlos Espinosa
7- Francisco Pérez
8- Juan Carlos Corral
9- Alfonso Tamayo
11- José Fco. Tamayo
12- Guillermo Ayuso
14- Fernando García
15- José Luís Oliva
16- Rafael Corral

CP SANT CELONI: Els organitzadors han fet una més que brillant temporada, cosa que els ha portat a guanyar-s’hi una plaça per jugar la propera temporada en la màxima categoria de l’hoquei patins de veterans català, i que millor que enfrontar-se amb el campió per mesurar el seu nivell de cara a la nova campanya. El torneig també va servir per acomiadar als jugadors que no seguiran dins l’equip.
Uniforme: samarreta: Gris-verd / pantalons: gris
2on uniforme: samarreta: Blau marí-vermell-blanc / pantalons: gris

Equip:
1- Jordi Giró (porter)
14- Òscar Saez (porter)
3- Jordi Paituví
4 (25)- Blai Arrabal
5- Esteve Costa
6 (11)- Òscar Moles
8- Eudald Moles
9- Jordi Saez
25- Josep Maria Danot
26- Daniel Kelvin
28 (42)- Albert Alonso
30- Dídac Fernández
44- Dani Garcia
55 (39)- Albert Gassó
66- Josep Flores
Entre parèntesi: dorsal del 2on uniforme.


ELS PARTITS

FCBETERANS 12 - CP FUENGIROLA 5

EL BARÇA NO TÉ CONTEMPLACIONS DAVANT DEL FUENGIROLA

HORA:16:30h

FCBETERANS: Martínez, Ll. Segarra, Rovira, J. Torner, Cairo –equip inicial-, Serrano, X. Segarra i Plaza.

CP FUENGIROLA: Robles, Monje, Fernández, J.C. Corral, García –equip inicial-, J.F. Tamayo, Domínguez, Oliva, Espinosa, A. Tamayo, R. Corral, Pérez i Ayuso.

GOLS:
PRIMER TEMPS: 1-0 (7’) Cairo / 2-0 (9’) Cairo / 3-0 (17’) J. Torner / 4-0 (20’) Plaza / 5-0 (23’) Plaza / 6-0 (24’) Plaza.
SEGON TEMPS: 7-0 (27’) Ll. Segarra / 8-0 (28’) Rovira / 8-1 (32’) Oliva / 8-2 (34’) Oliva / 8-3 (40’) A. Tamayo / 8-4 (41’) A. Tamayo / 9-4 (45’) Plaza / 10-4 (46’) Ll. Segarra / 11-4 (47’) X. Segarra / 12-4 (50’) Ll. Segarra / 12-5 (50’) J.C. Corral.

PÚBLIC: uns 40 espectadors

INCIDÈNCIES:
- Abans del partit, els jugadors del Fuengirola van obsequiar als del Barça amb un banderí commemoratiu de l’esdeveniment.
- El partit va començar amb 11 minuts de retard.

CRÒNICA:

El Fuengirola es presentava amb més il·lusió i ganes que no pas una altra cosa a afrontar el partit inaugural del torneig contra el Barça. Tot i això, els malaguenys van saber mantenir el tipus durant els primers compassos, fins que els blaugranes van afinar la maquinaria i van obrir la porta del seu festival golejador particular. Només uns instants de respir dels jugadors barcelonistes en el segon temps va permetre al Fuengirola acostar-se tímidament en el marcador, però en els instants finals, el Barça no va donar opció a ensurts i va sentenciar de forma contundent.

Va costar obrir la llauna

Una bona defensa i un esquema de joc força seriós del Fuengirola va impedir que el Barça es sentís còmode durant els primers compassos del partit. Els malaguenys, sense res a perdre, tenien clar i volien mostrar que no venien a Sant Celoni a fer de meres comparses, i que tot allò que poguessin arreplegar seria tot un premi al seu treball. Així, desprès d’uns minuts força empantanegats, als 4 minuts de joc, Lluís Segarra va ser el primer en donar un avís sobre la porteria rival, que va saber resoldre amb encert Pedro Lucas Robles.

Veient que el Barça no era tant ferotge com el pintaven, el Fuengirola es va envalentir i va sortir a la contra, posant en alerta la porteria blaugrana amb dos jugades de perill consecutives. La primera, un xut creuat de José Luis Oliva, va sortir fregant el pal, i un minut més tard, una encertada intervenció de Tino Martínez va impedir que els de la Costa del Sol s’avancessin.

Però la situació va fer despertar a Gaby Cairo de la seva letargia momentània, i en dos minuts i escaig va revolucionar el partit. Una rematada refusada per Robles va ser el primer avís, i de forma consecutiva, va acabar arribant l’1-0, una rematada al travesser, i el 2-0 als 9 minuts de partit.

Aparició oportuna de Gabygol

Monòleg golejador blaugrana

Amb el 2-0 el partit va tornar a calmar-se durant uns moments. El Fuengirola va tornar a restablir l’ordre a les seves files, que tant bon resultat li va donar durant l’inici del partit, i el Barça va prendre’s un respir per estudiar al rival abans de tornar a la càrrega. Tot i que van haver-hi intents, les ocasions clares a les dues porteries van brillar per la seva absència fins arribar als 16 minuts, quan el Fuengirola va disposar d’un penal favorable, que Javier Monje no va saber transformar-lo en el primer gol del seu equip. El porter blaugrana, Tino Martínez, va estar molt encertat refusant el llançament i la jugada posterior.

Tino Martínez, com sempre, donant seguritat a la porteria del Barça

Però en una competició triangular, no serveix el conformar-se amb la victòria, ja que en el cas d’un hipotètic empat, el major nombre de gols és el que decanta el títol, i per això, el Barça va tornar a vestir-se de feina i va posar-se mans a l’obra per poder ampliar la xifra del seu caseller al marcador. Joan Torner, autor del 3-0, va marcar el camí a seguir, i el Barça es va fer amo i senyor del joc, convertint els darrers compassos del primer temps en un atac-i-gol constant sobre la porteria del Fuengirola. Abans d’arribar a la fi d’aquesta primera part, el nou jugador barcelonista Miquel Plaza va fer un “hat-trick” consecutiu que posava el 6-0 al marcador, i ara sí, ja deixava el partit sentenciat.

Miquel Plaza directe a barraca

En la represa, el Barça no va estar per floritures, i des del primer moment va anar a marcar territori. D’aquesta manera, quan encara no s’havien jugat tres minuts, primer Lluís Julivert Segarra, i tot seguit Toni Rovira, van fer arribar el marcador fins a un 8-0 que ja ho deia tot.

Reacció estèril del Fuengirola

Amb un resultat clarament favorable, i el rival sota control, el Barça va afluixar la marxa pensant que a continuació tenia que jugar el seu segon partit contra el Sant Celoni, i va cedir la iniciativa al Fuengirola. Els andalusos no van desaprofitar les facilitats cedides pels blaugranes i van desplegar tot el seu potencial amb l’objectiu de poder acabar signant una actuació digna.

Dit i fet! Als set minuts José Luis Oliva va inaugurar el caseller dels andalusos. El gol va ser celebrat per jugadors i seguidors del Fuengirola al igual que si es tractés d’una victòria. Per si fos poc, tant sols dos minuts més tard, el mateix Oliva va fer el 8-2 que va tornar a fer esclatar a tota la nombrosa expedició desplaçada des de la Costa del Sol fins a terres vallesanes.

Però la cosa no va quedar aquí, i Alfonso Tamayo, amb dos gols consecutius va posar un 8-4 en el marcador, que va provocar que entre la parròquia malaguenya es comencés a escoltar el comentari de “¡que la remontá es posible!”, quan encara quedaven 9 minuts de partit per endavant. Malauradament pels interessos del Fuengirola, el Barça va tornar a carregar la artilleria i, de nou un inspirat Miquel Plaza, seguit dels germans Segarra, van acabar per deixar en la dotzena el caseller de gols del Barça. En el darrer sospir de partit Juan Carlos Corral va establir el 12-5 definitiu. 

J.C. Corral fent el 12-5 definitiu

Minuts desprès d’aquesta plàcida victòria, al Barça li esperava el seu “match-ball” per endur-se el trofeu contra el CP Sant Celoni, en el partit estrella de la tarda. Per la seva part, el Fuengirola tindria una hora de descans abans de tancar el torneig contra els amfitrions amb la segona plaça en joc.

FCBeterans i CP Fuengirola agermanats per la posternitat

EL PROTAGONISTA:

Miquel Plaza: El torneig era una gran prova de foc per a que les noves incorporacions del Barça reivindiquessin el seu lloc a l’equip. Miquel Plaza (segurament contagiat per l’esperit de J.E. Torner, de qui lluïa la samarreta),  va ser l’autor de quatre gols i va mostrar-se molt incisiu durant els minuts que va estar a la pista, demostrant que té un lloc guanyat entre els actuals campions de la Old League.

 * * * * * * * * *

CP SANT CELONI 1 – FCBETERANS 8

L’AMFITRIÓ RESISTEIX, PERÒ ACABA CEDINT DAVANT DEL BARÇA

HORA:17:30h

CP SANT CELONI: Ò. Sàez, Costa, E. Moles, Gassó, Arrabal –equip inicial-, J. Sàez, Paituví, Alonso, Ò. Moles, Giró (p).

FCBETERANS: Martínez, Ll. Segarra, Rovira, Plaza, Cairo –equip inicial-, J. Torner, X. Segarra, Serrano.

GOLS:
PRIMER TEMPS: 0-1 (5’) Cairo, de penal / 1-1 (10’) Ò. Moles / 1-2 (12’) Cairo, de penal.
SEGON TEMPS: 1-3 (30’) Rovira / 1-4 (34’) Cairo / 1-5 (35’) J. Torner / 1-6 (41’) Cairo / 1-7 (48’) J. Torner / 1-8 (49’) Cairo.

PÚBLIC: uns 40 espectadors

INCIDÈNCIES:
- El retard acumulat del partit anterior va fer que el partit comencés amb 25 minuts d’endarreriment sobre l’horari programat.
- El CP Sant Celoni va jugar amb la segona equipació, de color blau marí amb detalls vermells i blancs, el que va provocar que alguns jugadors no fessin servir el seu dorsal habitual.

CRÒNICA:

Màxima expectació per gaudir del partit clau del torneig. Una victòria del Barça li donaria automàticament el títol, en canvi, un empat o una victòria del Sant Celoni mantindria la emoció fins al darrer partit de la competició.

Malgrat el resultat final doni a entendre que l’enfrontament va ser un camí de roses pel Barça, la cosa va ser molt diferent, ja que el joc ordenat del Sant Celoni va mantenir a ratlla als blaugranes durant tota la primera part. Però 3 gols rebuts en els inicis del segon temps van obligar als vallesans a obrir el seu joc en busca de gol, cosa que va aprofitar el Barça per trobar les escletxes i sentenciar de forma contundent, adjudicant-se el títol.

No semblava un amistós

El caràcter amistós del torneig no va ser impediment per a que els dos equips es prenguessin l’encontre molt en serio des del primer instant. El Sant Celoni va plantejar el partit basant-se en una bona defensa, esperant al rival per intentar sorprendre, aprofitant que físicament estaven més frescos que el Barça, que acabava de jugar el seu partit contra el Fuengirola. Els primers minuts del matx van estar força equilibrats, amb jugades ben treballades en les dues àrees i bones intervencions dels dos porters.

Durant els primers deu minuts, només el blaugrana Gaby Cairo va ser capaç de profanar la porteria contraria, i va ser amb un llançament de penal als cinc minuts de joc. Tot i que a partir del 0-1 les ocasions van anar a l’alça, el marcador es va mantenir força estona inalterat, fins que als deu minuts, un xut d’Òscar Moles va significar l’empat a 1. La igualtat va durar escassament dos minuts, ja que de nou Gaby Cairo, i de nou des del punt de penal, va tornar a avançar als veterans del Barça.

Gaby Cairo i Miquel Plaza van liderar l’atac blaugrana, i juntament a Toni Rovira i Xavi Segarra van disposar de nombroses ocasions per marcar. El Sant Celoni tampoc es va quedar curt, i Esteve Costa, Òscar i Eudald Moles també van posar en perill la porteria rival. Però l’1-2 va prevaldre intacte durant la resta de primer temps, en bona part gràcies a les encertades actuacions de Tino Martínez i d’Òscar Sàez, que van estar molt inspirats a l’hora de protegir les seves respectives porteries.

Gran actuació d'Òscar Saez

El Sant Celoni es desinfla

Tot indicava que el segon temps continuaria amb la mateixa tònica de la primera part i la emoció es mantindria fins al final del partit. I així va ser durant els primers compassos de la represa, on el Barça va començar a fer-se amb les regnes del joc, però topava contínuament contra les línees defensives del Sant Celoni. Toni Rovira va fer pujar el 1-3 al marcador als cinc minuts, però l’avantatge blaugrana no els hi donava encara molta tranquil·litat, ja que els vallesans aprofitaven molt bé les seves escasses oportunitats per acostar-se amb perill a la porteria de Tino Martínez.

Un dels gols de Cairo
Dos gols seguits, un de Gaby Cairo i un altre de Joan Torner abans dels deu minuts d’aquesta segona part, van ser decisius per trencar el partit. El Sant Celoni es va veure obligat a obrir les seves files per intentar neutralitzar els quatre gols de desavantatge en el quart d’hora que encara quedava de partit. El Barça va saber gestionar molt bé la situació i va tancar files, cedint la iniciativa del joc al rival, però mantenint la situació sota control. En aquest interval, els barcelonistes encara van poder treure profit de les seves sortides a la contra, i Gaby Cairo va fer l’1-6, que a manca de nou minuts ja resultava insalvable.

El Sant Celoni no va defallir i va continuar amb el setge contra la porteria del Barça, com a mínim per poder morir amb honor. Però els minuts passaven i les forces i els ànims anaven minvant, davant d’un Tino Martínez que continuava molt atent i segur en les seves intervencions. Quan el partit ja donava les darreres cuades i tot estava sentenciat, Joan Torner amb el seu segon gol, i Gaby Cairo amb el cinquè del seu compte particular, van establir l’1-8 definitiu, segellant una victòria que feia que un nou títol marxés cap a les vitrines blaugranes.

Amb el campió del torneig decidit, Sant Celoni i Fuengirola s’enfrontaven a continuació per determinar al subcampió, en un partit molt esperat pels dos conjunts.

EL PROTAGONISTA:

Òscar Sàez: El Barça només va poder profanar la porteria d’Òscar Sàez des del punt de penal durant els minuts que el porter del Sant Celoni va estar a la pista. I és que la formidable actuació de Sáez durant la primera part mantenint a ratlla la perillosa davantera blaugrana, va servir per que el seu equip marxés al descans amb un ajustat i incert marcador d’1-2 en contra. Casualitat o no, els vallesans van rebre un correctiu coincidint amb la seva absència en la represa.

  * * * * * * * * *

CP FUENGIROLA 5 – CP SANT CELONI 9

UN  PARTIT ENTRE AMICS

HORA:18:30h

CP FUENGIROLA: Robles, Fernández, Domínguez, A. Tamayo, García –equip inicial-, J.F. Tamayo, Oliva, Espinosa, R. Corral, Pérez, J.C. Corral, Monje, Ayuso.

CP SANT CELONI: Ò. Sàez, E. Moles, Danot, Kelvin, Flores –equip inicial-, J. Sàez, Arrabal, Paituví, Gassó, Fernández, Garcia i Giró (p).

GOLS:
PRIMER TEMPS: 1-0 (5’) A. Tamayo / 1-1 (6’) Arrabal / 1-2 (9’) Arrabal / 1-3 (12’) Arrabal / 1-4 (18’) Paituví / 1-5 (20’) Kelvin / 2-5 (23’) J.C. Corral, de penal.
SEGON TEMPS: 2-6 (32’) Danot / 2-7 (39’) Danot / 3-7 (42’) Monje / 4-7 (44’) Monje / 4-8 (46’) Fernández / 4-9 (47’) Paituví / 5-9 (49’) Ayuso.

PÚBLIC: uns 40 espectadors

INCIDÈNCIES:
- Abans de començar el partit, els tres equips participants i l’àrbitre es van fer la foto conjunta de rigor.
- El CP Fuengirola va obsequiar als jugadors del CP Sant Celoni amb un banderí commemoratiu de l’esdeveniment.
- El partit va començar amb un endarreriment de 35 minuts sobre l’horari establert, degut al retard acumulat dels dos partits anteriors.


CRÒNICA:

Sense gaire tensió i d’una forma distesa es va jugar el partit que tenia que decidir al segon classificat del torneig. Als dos equips els uneix una especial fraternitat des de que el passat mes de març el CP Sant Celoni va visitar Fuengirola per participar en un torneig contra els dos equips de la població malaguenya, i aquesta relació va quedar ben palesa tant a dins com a fora de la pista, abans, durant i desprès del partit.

Malgrat l’ensurt inicial, el partit va estar dominat amb fermesa pel Sant Celoni, tot i que el Fuengirola va saber aprofitar les seves ocasions per donar uns punts de distensió al partit. Al final, els vallesans es van fer amb la victòria que els va donar el segon lloc del torneig.

El Sant Celoni no dona peu a les complicacions

Un cop aparcades totes les camaraderies prèvies, el partit va començar amb els dos equips mostrant les seves intencions des d’un bon principi, amb un joc ràpid i directe en busca de la porteria rival. Els dos porters ni van tenir temps a aclimatar-se, ja que van tenir que intervenir en diverses ocasions abans de que als cinc minuts Alfonso Tamayo avancés al Fuengirola al sorprendre a la defensa vallesana amb una desmarcada des de la dreta.

Un minut i dos segons va ser el temps que el Fuengirola va poder gaudir del seu primer i únic moment d’avantatge del torneig, fins que Blai Arrabal va tornar a equilibrar el marcador. El jugador del Sant Celoni va signar un “hat-trick” en sis minuts que va posar als vallesans amb un 1-3 favorable que els hi posava molt a favor el partit.   

Dani Kelvin fa el 5é del Sant Celoni
El Sant Celoni dominava amb autoritat el tempo de joc, avortant tots els intents de reacció del Fuengirola i posant en alerta constant la porteria de Pedro Robles, que amb les seves intervencions va evitar que els andalusos rebessin un càstig més contundent. D’aquesta manera van caure dos gols més del bàndol vallesà, un de Jordi Paituví i un altre de Dani Kelvin, amb una mitja volta de molt maca factura, que van fer pujar l’electrònic fins un explícit 1-5. En el tram final d’aquesta primera part va arribar una tímida reacció malaguenya, en forma de dues ocasions consecutives a bola aturada. La primera va ser una falta directa executada per Alfonso Tamayo, que Òscar Saez es va encarregar d’esvair, i segons més tard, Juan Carlos Corral picava un penal que aconseguia transformar en el 2-5 amb el que es va arribar al descans.

Òscar Saez refusa la falta directa picada per Alfonso Tamayo

Més del mateix

Josep Mª Danot, autor de dos gols
La segona part no va fer canviar gaire la tònica del partit. El Sant Celoni continuava portant la veu cantant, tot i que el Fuengirola no volia quedar-se com a “palmero” i incidia en els seus intents de buscar la porteria contrària. Josep Maria Danot es va encarregar de tallar de soca-rel una possible reacció malaguenya amb dos gols consecutius que van posar un 2-7 en el marcador, que a manca d’onze minuts ja deixava el partit sentenciat.

Jordi Giró
Amb el partit virtualment resol, i molt esforç acumulat a sobre, el Sant Celoni va aixecar el peu de l’accelerador i va aprofitar per canviar al seu porter, donant entrada sota els pals a Jordi Giró, que no havia tingut una actuació gaire afortunada contra el Barça. El Fuengirola va aprofitar la ocasió per reivindicar-se, i Javier Monje va retallar deferències amb dos gols que van posar el marcador en 4-7, donant pas a una recta final de partit força animada, però sense cap conseqüència en el signe final.

Fernandez va fer el 8-4
Amb un darrer esforç, el Sant Celoni va neutralitzar la petita reacció del Fuengirola amb dos gols més, de Dídac Fernàndez i Jordi Paituví que van tancar el compte anotador dels vallesans, mentre que entrant ja en el darrer minut, el malagueny Guillermo Ayuso va establir el 5-9 definitiu.

Guillermo Ayuso va tancar el resultat

EL PROTAGONISTA:


CP Fuengirola. Una gent que es fa un viatge de més de mil kilòmetres per jugar un torneig amistós d’hoquei de veterans només per gust, mereix una menció molt especial, per no dir un monument. Aquest és el cas del CP Fuengirola. Sens dubte eren l’equip més fluix i van acabar sortint derrotats dels dos partits, però als jugadors del CP Fuengirola, en il·lusió i ganes fins al darrer minut no els va guanyar ningú... Això va quedar claríssim!!!

  * * * * * * * * *

QUADRE D’HONOR

CAMPIÓ

FCBeterans

SUBCAMPIÓ

CP Sant Celoni

MÀXIM GOLEJADOR

Gaby Cairo (FCBeterans), amb 7 gols

MENCIÓ ESPECIAL

Benito Fernández (àrbitre)
Amb la calor que feia va arbitrar sense descans ni ajuda els tres partits seguits.

CLASSIFICACIÓ FINAL:



PuntsPJPGPEPPGFGC

1. FCBeterans 6 2 2 0 0 20 6

2. CP Sant Celoni 3 2 1 0 1 10 13

3. CP Fuengirola 0 2 0 0 2 10 21



GOLEJADORS:

1- Gaby Cairo (FCBeterans), 7 gols
2- Miquel Plaza (FCBeterans), 4 gols
3- Blai Arrabal (CP Sant Celoni), 3 gols
    Alfonso Tamayo (CP Fuengirola), 3 gols
    Joan Torner (FCBeterans), 3 gols
    Lluís Segarra (FCBeterans), 3 gols

SABIES QUE...?

...la expedició del CP Fuengirola es va allotjar en un hotel del mateix Sant Celoni.
...un lapsus del dissenyador va fer que en el cartell definitiu del torneig aparegués l’escut antic del FC Barcelona.
...els membres de la expedició del CP Fuengirola van visitar el museu i les instal·lacions del Barça el mateix dia del torneig al matí convidats pel FC Barcelona.
...el torneig portava de subtítol “2a Trobada D. Manuel Domínguez Vidarte” en honor al difunt fundador del CP Fuengirola. La primera trobada es va celebrar el 19 de març a Fuengirola.
...degut a la Festa Major de Sant Celoni s’havia variat la circulació de diversos carrers de la població, el que va fer que varis jugadors arribessin amb el temps just... o tard.
...les noves incorporacions del Barça encara no disposaven dels seus uniformes, per el que Miquel Plaza va tenir que jugar amb la samarreta de Josep Enric Torner i Pepe Serrano amb una sense dorsal i publicitat d’Unicef.
...el CP Fuengirola va deixar en els vestidors dels rivals uns complets lots publicitaris de la seva ciutat.
...els jugadors del Barça finalment no van assistir al sopar de germanor.
...el sopar de germanor constava de: aperitius, amanida, botifarra amb mongetes pels adults i macarrons pels nens, i rebosteria variada.
...al acabar el sopar molts dels presents van continuar la festa per les paradetes de la fira de Sant Celoni fins... fins que es van cansar.


EL GRAN PROTAGONISTA:

El sortidor de cervesa: Desprès de dos partits d’una hora, amb la calor que feia dins del pavelló, i a certes edats, un sortidor de cervesa ben freda resulta una temptació insalvable. I així va ser, des de la prèvia del sopar fins que es va aixecar la taula, les cues al darrera de la “font màgica” de Cruzcampo van ser una constant, fins arribar a exhaurir els dos bidons previstos per l’ocasió. El agraït líquid daurat i espumós va ser el nexe d’unió perfecte per amenitzar les tertúlies d’una gran vetllada.


A KOPS DE FLASH

El CP Fuengirola va obsequiar a tothom amb un banderí de record.

A Miquel Plaza el va posseir l’esperit del “mestre” Torner i va fer 4 gols en un partit.

Els jugadors del Barça, perfectament coordinats fent la “celebració dels pingüins” desprès d’aconseguir un gol.

Tino Martínez sotmès a un dur escalfament durant el descans amb el partit contra el Fuengirola.

Benito, feia calor, eh?

Gaby...

...goool!

Miquel Plaza resant mirant a la Meca... o al menys ho sembla!

Gaby...

...goool! (2)

Es mio!!! Mi tesoro!!!

Aquesta te la vas empassar, Òscar!

Espectacular samarreta la del porter del Fuengirola.

El Fuengirola no va guanyar cap partit, però va “donar pel cul” als seus rivals.

Els trofeus van ser iguals per tothom

El regidor d’esports de l’Ajuntament de Sant Celoni va ser l’encarregat de fer els parlaments.

Les actes dels tres partits van quedar en blanc...

...amb aquesta taula de cronometradors no m’extranya!

La jugada més repetida del torneig.